Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Buurtschoonmaak teamZaterdag 18 september was het World CleanUp Day en tevens de tweede buurtschoonmaakdag in het kader van Houd mij Schoon.
De gemeente heeft het zwerfafvalteam voorzien van flitsende hesjes zodat we tijdens de acties goed zichtbaar zijn voor onwetende passanten of buurtbewoners.In oranje en groen voor groot en klein.
Ondanks dat de vorige actei nog maar 2 weken gelden was troffen we opnieuw divers afval aan van sigarettenpeuken, blikjes, glas, ondergoed en opnieuwe flink wat zwerffietsen.
De vorige keer zijn er flink wat zwerffietsen gemeld, maar de gemeente heeft die nog niet weggehaald.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook