Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

thief caught cctvDe AED bij buurtsuper Coop Lubbers is gestolen !!
Sinds mei vorig jaar hangt er bij de Coop een AED, waarmee bij acute hartproblemen mensen snel gereanimeerd kunnen worden en zo de kans op overleven sterk wordt vergroot. Het apparaat is betaald met geld van statiegeld acties en van de Coop organisatie die zich verbonden voelt met de directe omgeving van de winkels.
Begin deze week bleek het codeslot opengebroken en is de AED gestolen. Er zijn recent bij meerdere winkels in de stad apparaten ontvreemd alsof er een soort defibrillatorbende actief is.
Als je iets hebt gezien wat kan bijdragen tot het vinden van de daders en de AED meld je dan bij de medewerkers van Coop Lubbers.
Het is nog onzeker of er een nieuw apparaat komt.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook