Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Badstraten Birma Boeken BeursOp donderdag 13 oktober is er van 17 tot 19 uur weer een

Birma Boeken Beurs

 


Op initiatief van Jacky Meester kun je hier je uitgelezen boeken voor weinig geld omruilen voor vers leesvoer.
De opbrengst is voor ondersteuning van een weeshuis in Birma.  

Meer over het doel van deze boekenbeurs

Het “educatief project voor weeskinderen” in Birma
is een succes dankzij de bijdrage van vele mensen.

leslokaal_weeshuis_birma

Het leslokaal bij het weeshuis in Birma is klaar.
We willen echter graag nog geld geven voor de inrichting van het gebouwtje.

We houden op

Donderdag 13 Oktobervan 17.00 tot 19.00 uur
weer "inbreng en verkoop" van

boeken

Graag vooral recente boeken inbrengen.

Buurthuis "Het Badhuis"
Kleine Badstraat 4,
Groningen.

Wij, Jacky Meester en Henny Zikken zijn al meerdere malen samen naar Birma geweest; een indrukwekkend en mooi, maar schokkend land.

In januari 2010 hebben wij voor het eerst geld meegenomen voor onze bevriende monnik, die een educatief weeshuis onder zijn hoede heeft. Deze monnik maakte op ons diepe indruk, doordat hij vindt dat er ontwikkelde, goed opgeleide mensen nodig zijn voor de toekomst van Birma.

Voor ons project, dat we "Educatief project voor weeskinderen in Birma" hebben genoemd, willen we op ludieke, laagdrempelige wijze geld inzamelen.

Wat is er fijner dan te weten dat je geld rechtstreeks op een goede plek terecht komt, zonder dat er ook maar iets aan de strijkstok blijft hangen ! Maar liefst € 10 000.- hebben we in 2 jaar bijeengebracht voor de realisatie van een leslokaal, een lokaal waar ze echt dringend om verlegen zaten. We willen graag geld geven voor de inrichting. In januari 2012 gaan we het geld zelf brengen.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook