Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Doortrappen.nlKomende woensdagmiddag 6 oktober biedt Verkeerswijzer Groningen een gratis Doortrappen fietsclinic aan 65-plussers aan in het buurtcentrum Kostverloren Kwartier.
Fietsen houdt u langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Fietsen heeft dus veel voordelen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje.
Gelukkig kunt u met wat simpele maatregelen en oplossingen, vaak nog jarenlang veilig én met plezier doortrappen.

Het programma Doortrappen helpt hierbij en heeft de ambitie om ouderen zo lang mogelijk veilig te laten fietsen. Daarom organiseren we in samenwerking met Wijkraad Schilderswijk en Van Ostade Stichting op woensdagmiddag 6 oktober 2021 in Groningen een gratis Doortrappen fietsclinic voor 65-plussers over fit en veilig blijven fietsen, met praktische tips en oefeningen.

Bent u er ook bij? Lees er meer over in de flyer

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook