Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

WerkzaamhedenWat gebeurt er allemaal aan de Eeldersingel en wanneer is het klaar?
Dat vragen buurtbewoners, maar ook de vele passerende fietsers en brommers zich af.

In opdracht van Enexis Netbeheer en Waterbedrijf Groningen voert de firma Verkley werkzaamheden uit. Gas- en waterleidingen worden vervangen en die liggen in de trottoirs die daarom open moeten. Sinds 16 oktober wordt er gewerkt in de toegang tot de Eelderstraat waardoor het niet mogelijk is daar onze buurt in of uit te komen. werkzaamheden Eeldersingel met veel regenwaterVanwege het slechte weer (zie de foto) is het werk donderdag 21 en vrijdag 22 oktober stil gelegd. Vanaf 25 oktober gaat Verkley weer verder en ze denken uiterlijk vrijdag de Eelderstraat weer dicht te hebben gestraat. [UPDATE: de Eelderstraat is sinds donderdag 28-10 weer toegankelijk]. De werkzaamheden worden dan vervolgd over de Eeldersingel richting het Noord-Willemskanaal. Ook de Marwixstraat zal dan een periode afgesloten zijn, evenals de Marwixkade. De globale planning van de Marwixstraat / Marwixkade is dat wordt gestart in week 45 (doorlopend t/m week 51). Preciese data zijn moeilijk te geven, maar navragen bij de plaatselijke  werkers kan helpen. Of neem contact op met de firma Verkley (T 0512-582900, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Volgens de firma Verkley zijn er bij de afsluitingen alternatieve routes aangegeven, maar de redactie heeft alleen "verboden in te rijden" bordjes gezien.
Hou daarom rekening met auto's uit onverwachte richtingen de komende weken.

UPDATE: einde afsluiting Eelderstraat

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook