Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Smit

Het was al enige tijd zichtbaar in de vlaggen aan het pand aan de Paterswoldseweg 20: Kuiter gaat van naam veranderen. 
De nieuwe eigenaar Marcel Smit heeft inmiddels ook de naamgeving op de gevel volledig aangepast en vertelt daar het volgende over:

Op 23-09-2019 heb ik de naam Kuiter gekocht en aansluitend op 01-01-2020 de zaak overgenomen. Mijn naam is Marcel Smit en ben voor velen een bekend gezicht aangezien ik reeds 10 jaar werkzaam ben geweest bij Kuiter. De gebroeders Kuiter wilden graag een andere weg in slaan en dat resulteerde in een overname van de winkel die ik samen met mijn vrouw Krista Smit als VOF voortzet. 
Mijn vroegere collega André is mee overgegaan en is zoals in het verleden werkzaam in de winkel. Hij heeft de dagelijkse leiding m.b.t. alle werkzaamheden in de winkel, hij is voor velen die uitsluitend in de winkel komen een bekend gezicht. 
Krista Smit is naast eigenaresse de accountant, draagt zorg voor de betalingen en facturatie, en is tevens enkele dagdelen in de winkel om Andre bij te staan. Zelf ben ik, Marcel, de eindverantwoordelijke en zorg voor het realiseren en uitvoeren van nieuwe en bestaande projecten voor hang en sluitwerk (mechanisch en electronisch), onderhoud en reparatie van hang en sluitwerk van vastgoed-objecten van vaste klanten.

De openingstijden van de winkel blijven, net als de service en het aanbod (ijzerwaren, deurbeslag, verf- en schildernaterialen, sleutelservice) ongewijzigd:
Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 8:00-13:00 uur

Er is ook een nieuwe website: www.smitgroningen.nl

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook