Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Monumentbord BadhuisVandaag is op het Badhuis een nieuw bord geplaatst met historische informatie.
Het oude bordje was door de buurtvereniging geplaatst en was onleesbaar geworden. Met hulp van de gemeente en financieel mogelijk gemaakt door woningbouwvereniging Nijestee is er nu een bord gekomen in de stijl die voor alle gemeentelijke monumenten wordt toegepast.
De tekst is verzorgd door stadshistoricus Beno Hofman en de uitvoering en plaatsing door studio van Stralen. Voor het onthullen heeft Christien (van Penduka) een mooie stof beschikbaar gesteld.
Het bord is in klein comité onthuld door Ynskje van Meurs van Nijestee. We zijn er blij mee.

Hier kun je het bord met de tekst in 3 talen terugvinden: http://stadsmonumenten.nl/badhuis

Collage onthulling monumnetbordje Badhuis

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook