Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

bloemen kleinOp basis van signalen uit de buurt voor gevarieerder en hoogwaardiger groen is er door de gemeente een plan gemaakt om de groene oever langs het Noord-Willemskanaal in te zaaien met een bloemrijk mengsel waar allerlei insecten op af komen. De beplanting in het noorden van de straat, bij de Eelderbrug, wordt vervangen door bloeiende beplanting. Ook is er een ontwerp gemaakt om het stenen plateau ter hoogte van de Kleine Badstraat/Marwixhof te beplanten
Aanwonende buurtbewoners hebben hierover een brief ontvangen en er zijn ontwerptekeningen gemaakt hoe het er uit kan gaan zien.
Ook andere buurtbewoners zijn natuurlijk geïnteresseerd en daarom zijn de documenten ook op de buurtwebsite beschikbaar.

Vragen, opmerkingen en complimenten over de voorstellen kunnen gesteld worden bij de Stadsdeelbeheerder Zuid, Mirjam van der Feen. Mail vóór maandag 13 december naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch is zij te bereiken via 14 050.

Lees hier meer:

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook