Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

eetbare_stadHet plan van een groep buurtbewoners om onze buurt actief te laten groeien tot een "eetbare buurt" begint vorm te krijgen.
De gemeente heeft het plan goedgekeurd en de eerste stappen zijn gezet: aan het Badhuisplein zijn struiken gerooid. Daar komen bessenstruiken te staan.
Zaterdag 7 mei vanaf 10 uur roepen we buurtbewoners op om mee te helpen de struiken te gaan planten.
Ook moeten er stenen rond de boomspiegels op het Badhuisplein verwijderd worden om daar meer eetbare planten te kunnen poten. 

Wie het plan (zie plattegrond) een warm hart toedraagt komt natuurlijk langs om de struiken te plaatsen of de stenen te lossen. Laat je in ieder geval even zien om steun te betuigen!
Recepten voor de bessen (deze zomer oogsten!) zijn alvast welkom evenals handschoenen en spades.
Later dit jaar, als het klimaat geschikter is, worden er ook nog bomen (fruitboom en walnoot) gepoot.

De eetbare buurtbewoners Daan, Yvonne ten Hoeve, Hanneke, Rob, Reina, Dinie, Adelheid, Theo, Duurke, Jacky, Annelies, Maaike, Henk en Lotte.

Meer weten?
Mail dan naar Daan Smit ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of naar
Laurens Stiekema van de gemeente afd. Stadsbeheer (T 050-3678910 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook