Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Badhuis met rode loper en vlag Oekraine

Roos fashion

Op donderdag 19 mei gaat het Badhuis gevuld worden met mooie en leuke voorjaar en zomer dameskleding van Roos fashion.
Gewoonlijk komen ze 2 x per jaar naar de Westerbadstraat in de Penduka showroom, maar die wordt nu tijdelijk bewoond door jonge Oekraïners.
Het lijkt ons een mooi moment om deze jonge mensen aan de buurt voor te stellen door jullie uit te nodigen voor de modeshows die op die donderdag om 15.00 en 19.00 op het Badhuisplein gaan plaatsvinden (bij slecht weer in het Badhuis). Behalve kijken is het mogelijk om kleding aan te schaffen en een tijdslot te boeken tussen 13.30 en 18.00 uur.

Met deze modeshow en verkoop van de kleding willen we graag iets doen voor een huis waar nu weeskinderen worden opgevangen in de omgeving van Charkov in de Oekraïne.

Vind je het leuk om zelf mee te lopen in de modeshow, dan meld je dan aan bij Christien (0652016396 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om een tijdslot te boeken.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook