Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo Badstratenbuurt

UItnodiging zaterdag 11 juni 2022
is er voor alle bewoners
van de Badstratenbuurt de

ALV Algemene ledenvergadering
van 16.00-17.00 uur

met daarna

 

 

barbecue

Badstraten Buurt Borrel en Barbecue
vanaf 17.00 uur

Kom je naar de ALV, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je het jaarverslag. 

 Kom je naar de barbecue, neem je eigen vlees of vis of groente mee voor op de barbecue. Voor wijn, fris, bier, salade en stokbrood wordt door de buurtvereniging gezorgd

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook