Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Poster kinderkleding ruilbeursOpfrissen van de kledingkast van je kinderen?
Dat kan nu bij ons in de buurt!

Op zaterdagmiddag 25 juni tussen 14:00-16:00 kan je kinderkleding die je graag wilt ruilen (maat 44 tot en met 164) inleveren bij het Badhuis. De kleertjes worden dan gesorteerd op maat.

Op zondagmiddag 26 juni kan je tussen 14:00-16:00 weer langskomen om van de juiste maat kleding wat kleding mee naar huis te nemen. De overgebleven kleding die niet gekozen wordt, zal aan het goede doel geschonken worden.
Ben jij er ook bij?!

Meer weten of meehelpen? Laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook