Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

GroningenPlus logoGroningenPlus organiseert voor 55-plussers in Groningen Zuid (en dus ook in de Badstratenbuurt) regelmatig uitstapjes. U kunt in een groep van max. 7 personen een ochtend of middag voor weinig geld een uitje maken naar bijv. een winkelcentrum, een museum of een toertocht.

 

 

De kosten liggen afhankelijk van de afstand en de eventuele toegangskosten tussen de 5 en 15 euro. Wie zich aanmeldt krijgt ook nog een aantal kortingsbonnen en per keer mag u (tegen betaling) een gast meenemen.
Als het u goed bevalt kunt u in overleg ook uw eigen tochtje organiseren of coordinator worden.

Voor meer informatie:
bel Groningen Plus (op werkdagen tussen 9 en 13 uur) 050 - 3642320 of 06 - 1789 9691
of kijk op hun website www.groningenplus.com

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook