Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

eetbare_stadDe oproep om op zaterdag 7 mei te komen helpen bij het begin van de eetbare buurtplannen in onze Badstratenbuurt was een succes. Het weer was prachtig en een flinke groep bewoners hebben zich om 10 uur op het Badhuisplein gemeld.

 

De struiken (rode bes, zwarte bes en kruisbes) zijn in de groenstrook achter de Coop gepoot op door de gemeente vrijgemaakte vakken. Daarna is er nog gewerkt aan de voorbereiding van de vergroting van de boomspiegels aan de andere kant van het Badhuisplein. De stenen moesten uit de bestrating worden gehaald en aan de rand van het plein worden gestapeld waarna de gemeente er tuingrond kon aanbrengen en het opnieuw bestraten. Dat was een behoorlijke zware klus, maar tegen 2 uur was de klus geklaard.

Bekijk de foto-serie van de activiteiten (klik op onderstaande foto) 

Eetbare Buurt start 7 mei 2011


Inmiddels heeft de gemeente de bestrating en nieuwe grond aangebracht. Ook zijn er al flinke wat nieuwe planten en struiken geplant. Ga vooral even kijken, het is mooi geworden.

Meer weten?
Mail dan naar Daan Smit ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of naar
Laurens Stiekema van de gemeente afd. Stadsbeheer (T 050-3678910 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook