Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

boomspiegelHet is weer voorjaar en tijd om het groen in de wijk aan te pakken. De boomperkjes aan de Oosterbadstraat, de Westerbadstraat en het Badhuisplein worden voor een deel door buurtbewoners onderhouden. Maar er zijn nog enkele perkjes die gezelliger gemaakt kunnen worden.
Buurtbewoners die een perkje willen onderhouden kunnen uit het groenfonds van de buurtvereniging een tegemoetkoming in de kosten krijgen, b.v. voor plantjes of tuinaarde.

Wil je een bijdrage leveren aan de vergroening van de Badstratenbuurt? Of wil je een boomperkje adopteren? Doe dan een briefje in de brievenbus van het Badhuis, Kleine Badstraat 4. Of neem contact op met Yvonne ten Hoeve (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook