Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

enewsletter-300x225De afgelopen dagen is de laatste papieren nieuwsbrief van de Badstratenbuurtvereniging verspreid. Niet gevonden op de mat? dan kun je hem hier nalezen. 
Om de buurtgenoten te stimuleren zich aan te melden voor de digitale nieuwsbrief, geven we een prijs aan de 150-ste aanmelding: een tegoedbon voor een daghap bij Perron 36 !!

Hoe meld je je aan? eenvoudig je gegevens (naam en mailadres) invullen op de homepage en klikken op inschrijven.

 

Vanaf nu gaan we als vereniging helemaal digitaal: we hebben een website, we hebben een digitale nieuwsbrief en we gaan ook nog twitteren. Voor de mensen die nog erg gehecht zijn aan het ouderwetse papier zal de nieuwsbrief bij verschijnen ook worden aangeplakt op het Badhuis.
Wie ons op twitter icoon wil volgen kan ook de twitterknop op de homepage gebruiken. Laat ons weten of je dit een goed initiatief vindt! (zie contact).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook