Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

person_puzzledWij zoeken een enthousiaste buurtbewoner voor de functie van secretaris van het bestuur van de buurtvereniging.


Meer weten over deze functie (die ook goed staat op je CV)?
Neem dan contact op met Geke de Haan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Het bestuur vergadert ongeveer zes keer per jaar, daarnaast hebben we enkele keren per jaar een overleg met gemeentelijke
instanties. Zoals twee keer per jaar een overleg en “buurtschouw” met de stadsdeelbeheerder, vertegenwoordigers van Nijestee en de milieudienst, de buurtconciërge en de wijkagent.
Ook in het vierwijkenoverleg (Badstratenbuurt, Zeeheldenbuurt, Laanhuizen, Grunobuurt) met de gemeente kun je meepraten over belangrijke zaken die onze buurt(en) aangaan.
Over het algemeen geldt dat wij de taken zoveel mogelijk verdelen, dus mocht je een keer geen tijd (of zin) hebben om ergens naar toe te gaan, dan lossen we dat samen op.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook