Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

janbleekerBuurtconcierge Jan Bleeker is per 1 augustus met pensioen gegaan.
Hij heeft de afgelopen jaren veel aan het beheer en onderhoud gedaan in onze buurt: signaleren, monteren, repareren, opruimen, schoffelen enz.
Velen hebben hem in de weer gezien met een onafscheidelijke sigaar.

Op zijn verzoek is het afscheid niet groots gevierd, maar namens de buurt hebben we hem wel een lekker flesje als dank  goed_gedaan-ani overhandigd.
Zijn taken zijn overgenomen door een ander team van buurtconcierges (zie hun website) die we de komende tijd wel zullen tegenkomen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook