Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

sluiskantoor_hersft_miniDit weekend is de herfst begonnen. Om ook de website in stemming te brengen is ons openingsplaatje aangepast met een foto van het sluiskantoor in kastanjebruine kleuren. Ook de hoofdkleur van de site is van donkerblauw naar oranje verschoven. Vind je de kleurverschuiving geslaagd of juist niet, laat het ons weten.

Op de Badstratenbuurtpagina (zie menu boven onder De buurt...) is de foto ook in groter formaat te bekijken.

Heb je ook een mooie foto in onze buurt gemaakt? Stuur hem op (adres) en we zetten hem ook op de site.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook