Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo waterbedrijf GroningenGisteravond is er een waterlekkage ontstaan aan de Paterswoldseweg ter hoogte van het gebouw van de nieuwe Voedsel en Warenautoriteit. De problemen begonnen rond 20 uur en vooral de bewoners in de Zeeheldenbuurt zaten zonder water. Ook in onze buurt ...

liep de waterdruk terug waardoor er problemen ontstonden met geisers e.d. Na middernacht is het lek gedicht en inmiddels is de watervoorziening voor alle bewoners weer normaal. Het advies om het water voor consumptie vooraf 3 min te koken is niet afgegeven voor de Badstratenbuurt. (zie ook ons Twitteraccount)

Kijk ook naar de website van RTV Noord

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook