Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Nacht van de nachtZaterdagnacht is het weer "nacht van de nacht". 
Dan is er in het hele land aandacht voor het overbodig branden van verlichting. Zowel overheid als bedrijven doen die nacht zo mogelijk het licht uit. In onze buurt is tabaksfabriek BAT Niemeyer ook als deelnemer actief.

Wat gaat Niemeyer doen?:
In en rondom het kantoorpand wordt de verlichting geminimaliseerd en wordt de terreinverlichting teruggeschakeld op 50%.  Daarnaast gaat de verlichting op alle afdelingen in de fabriek uit en wordt overige verlichting (bedrijfsnaamborden & klokverlichting) uitgeschakeld, waar mogelijk.

Ook de gemeente laat op de gemeentelijke gebouwen (zoals "de zwarte doos" van SoZaWe) zoveel mogelijk het licht uit.
Omdat deze nacht vanwege de overschakeling op wintertijd ook nog langer duurt kunnen we er extra van genieten.

Zie ook de website nacht van de nacht over het waarom en voor meer donkeractiviteiten.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook