Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

sintenpietSinterklaas komt zaterdag 3 december in onze buurt!

Met zijn Zwarte Pieten is hij van 14 tot 17 uur in het Badhuis waar de buurtkinderen op bezoek kunnen komen. Hij brengt allerlei lekkers mee en misschien ook voor jou een cadeautje.
Help de Sint door op een sinterklaasformulier bij Coop Lubbers je op te geven zodat de Pieten voor iedereen een pakje meebrengen. coop
Lever je formulier uiterlijk woensdag 30 november in bij de kassa van de Coop.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook