Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ScreenBean-NoticeMeepraten over onze buurt? Dan komt u natuurlijk bij de buurtvereniging.
Meepraten over de hele stad? Dan kan ook, door lid te worden van het Stadspanel.
Dat is een groep mensen die via enquetes van de gemeente hun mening kunnen geven over hoe het gaat in Stad en welke kant de gemeente op moet bij beleidskeuzes.
Uw kans om vaker dan bij de verkiezingen uw mening kwijt te kunnen.

Hoe gaat het?
Kijk op de website van het onderzoeksbureau van de gemeente en geef daar uw mailadres op.
Per omgaande ontvangt u een e-mail met een link naar een eerste enquête.
Het lidmaatschap van Stadspanel is gratis en vrijblijvend. U kunt bij iedere enquête beslissen of u eraan mee wilt werken of niet. En u kunt u te allen tijde weer afmelden.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook