Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

screenbean_toastEen heel gelukkig nieuwjaar !!

Aanstaande vrijdag 6 januari houden we een nieuwjaarsborrel in het Badhuis.
Alle buurtbewoners zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje elkaar alle goeds te wensen voor het nieuwe jaar 2012.

Ook het bestuur van de buurtvereniging is aanwezig zodat u ook met hen kunt toasten en de wensen en activiteiten voor dit jaar kunt bespreken.

Tot slot zal de winnaar van de kerstpuzzel uit onze kerstnieuwsbrief worden bekend gemaakt. De kerstpuzzel nog niet ingestuurd? Via deze link kunt u hem alsnog vinden. Vind de antwoorden, stuur het eindwoord in en maak kans op een leuke prijs!

U/jij komt toch ook?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Nieuwjaarsborrel Badstratenbuurt

vrijdag 6 januari van 17 - 19 uur

in het Badhuis

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook