Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

NieuwjaarsborrelVrijdag 6 januari was de nieuwjaarsborrel in het Badhuis.
Vanaf 5 uur druppelde een groeiend aantal buurtbewoners binnen die elkaar onder het genot van een drankje de beste wensen voor het kersverse jaar toebedachten.
Ook de heer Lubbers van onze buurtsuper Coop kwam nog langs om met nieuwjaarsrolletjes en wijn de gezelligheid compleet te maken.
Penningmeester Hans sprak nog een mooi welkomstwoord en natuurlijk werd de uitkomst van de buurtpuzzel, die toch lastig bleek, bekend gemaakt met de namen van de winnaars Loes en Martin.
Voor belangstellenden is hieronder de oplossing nog na te lezen.
Al met al was het een veelbelovende start van het jaar 2012.

Klik hier voor een grotere uitvoering van de foto-impressie.

De oplossing van de kerstpuzzel:

De oplossing moest (dankzij een constructiefoutje van de maker) Badhuusplein worden.

Oplossing kerstpuzzel 2011

 

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook