Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Buurtkeuken

Indisch Stoofvlees perron36

Ingrediënten
- 700 gram hamlappen
- 3 uien grof gesneden
- Pepertje of sambal
- Runder bouillon ca. 300 ml
- Ketjap ca. 300 ml
- Blikje tomatenpuree
- Eetlepel gemberpoeder
- Knoflook

Bereiding

- Vlees rondom bruinbakken
- Uien toevoegen en ca. 4 minuten meebakken
- Tomatenpuree, knoflook, gember en pepertje toevoegen en even meebakken
- Ketjap en bouillon toevoegen, vlees moet onder staan.
- Zachtjes stoven ca. 2 à 3 uur tot het vlees goed mals is

Serveren met rijst en ananas
Lekker met pittige boontjes: gekookte sperzieboontjes even opwarmen met sambal of chilisaus

# # # # # # # # # # # # # # # # #

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Twitter @Badstratenbuurt