Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

zonne energie

Buurtbewoner Robert van Dijk wil graag een buurtactie opzetten voor de gezamenlijke aanschaf van zonnepanelen.
Dat heeft als voordeel een lagere aanschafprijs door de grotere aantallen, korting door ze collectief te laten installeren en gemak door de gemeenschappelijke aanvraag van subsidies.
Wie meer mee wil weten kan contact met hem opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Eelderstraat 9.

Op zijn website www.collectiefbadstratenbuurt.nl kun je meer over lezen over zijn initiatief.
We hopen op een zonnige zomer!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook