Home » Nieuws » Geef je mening over voorgestelde parkeerplekken deelbakfietsen

Geef je mening over voorgestelde parkeerplekken deelbakfietsen

logo gemeente

GEMEENTE NIEUWS: In onze gemeente kun je al gebruik maken van deelfietsen en deelscooters. Deze parkeer je in een digitale parkeerzone van jouw keuze. De deelfietsen en -scooters hebben dus geen vaste parkeerplek. De gemeente wil ook deelbakfietsen gaan aanbieden in Groningen. Deze kun je gebruiken via een app op jouw telefoon, zonder zelf een bakfiets te hoeven aanschaffen. De deelbakfietsen komen wel op vaste plekken in verschillende wijken te staan. Wij hebben een aantal mogelijke plekken om de bakfietsen te parkeren op een digitale kaart gezet. Wij horen graag wat je van deze plekken vindt.

Je kunt op deze kaart inzoomen of zoeken op straatnaam in het zoekveld en een bakfiets aanklikken. Vervolgens kun je aangeven of je dit een geschikte of ongeschikte plek vindt om een deelbakfiets te parkeren. Ook kun je een opmerking of vraag toevoegen als je dat wilt. Laat bij een vraag ook jouw contactgegevens achter zodat wij jouw vraag kunnen beantwoorden.

In onze buurt is ook een locatie voorgesteld: aan de Oosterbadstraat ter hoogte van nr. 2. Laat op de digitale kaart met locaties weten wat je van deze plek vindt.

#gemeente
Logo Badstartenbuurtvereniging

Nieuwsarchief

Onderwerpen